Menu
Καλάθι

Spintech Blog Ροή RSS

03 Mar Πως θα αλλάξει η τεχνητή νοημοσύνη τις ζωές μας
rallisf1 0 1628
Ευρέως γνωστή ως AI, από τον Αγγλικό όρο "Artificial Intelligence", η τεχνητή νοημοσύνη είναι μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία. Είναι ένας κλάδος που ε..
14 Feb Είναι τα Wifi / 4G / 5G επικίνδυνα;
rallisf1 0 5690
Τα ραδιοκύματα αποτελούν ένα φάσμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, άλλα φάσματα είναι το ορατό φως, η υπέρυθρη, υπεριώδης αλλά και η ακτινοβολία γ..
29 Jan Οι Ιοί βρίσκονται παντού
rallisf1 0 1748
Το τελευταίο διάστημα οι Κινέζοι αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από τον περίφημο "κορωνοϊό". Οι αρχές έχουν δράσει άμεσα για τον περιορισ..
17 Jan Laptop ή Desktop ?
rallisf1 0 1604
Παλαιότερα είχαμε συνηθίσει στο γεγονός πως τα laptop είναι πιο αργά από τα σταθερά και συνήθως είχαμε και τα 2 ανάλογα την χρήση. Πλέον οι φορητοί επ..
07 Jan Καλή χρονιά! Μια δυνατή δεκαετία τεχνολογίας μας περιμένει!
rallisf1 0 580
Η Spintech σας εύχεται ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2020! Η τεχνολογία καλπάζει και θα βιώσουμε σημαντικές εξελίξεις στην νέα δεκαετία όπως νέους τ..
15 Dec Επεξεργαστής & Ταχύτητα
rallisf1 0 10498
Αντίθετα με τι πιστεύουν οι περισσότεροι η ταχύτητα της συσκευής μας, είτε αυτό είναι ηλεκτρονικός υπολογιστής ή κινητό ή tablet δεν εξαρτάται μόνο απ..
12 Sep Πως μας βοηθούν τα Windows Updates
rallisf1 0 1571
Από τα Windows 2000 και έπειτα η Microsoft έχει ενσωματώσει την λειτουργία αυτοματοποιημένων ενημερώσεων στο λειτουργικό της σύστημα, μάλιστα στην τελ..
10 Sep Κι όμως οι συσκευές refurbished είναι πιο ποιοτικές!
rallisf1 0 738
Πολλοί ακόμη διστάζουν να αγοράσουν κάποιον ανακατασκευασμένο υπολογιστή με τον φόβο πως θα υπολειτουργεί ή δεν θα έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής μ..
02 Sep Σκληροί δίσκοι HDD vs SSD
rallisf1 0 3503
Τα τελευταία χρόνια η τάση είναι να χρησιμοποιούμε δίσκο SSD για το λειτουργικό μας σύστημα. Τι διαφορά όμως έχουν από τους συμβατικούς hdd και πότε π..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Το SpinTech.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας. Μάθετε περισσότερα για τα cookies εδώ.